Greg Hale

Големи неприятности

Големи неприятности
2002

Посредствени промотъри

Посредствени промотъри
2009

Великите дебатьори

Великите дебатьори
2007

Блокада

Блокада
1998

Майстор-готвач

Майстор-готвач
2014

До краен предел

До краен предел
1999

Падналият ангел

Падналият ангел
1998

Дилъри на време

Дилъри на време
2011

Годзила

Годзила
1998

Патриотът

Патриотът
2000

Тор: Богът на гръмотевиците

Тор: Богът на гръмотевиците
2011

Здрач

Здрач
2008

Джанго без окови

Джанго без окови
2012