Безкрайни филми, сериали и още много.

Вашият портал към света на киното.

Готови ли сте да гледате? Изберете език и се регистрирайте за допълнителни екстри!

Гледай в HD качество, където и да си.

Гледай навсякъде, безплатно и без регистрация – високо качество на всяко устройство, бърз стрийминг. Плейърът включва списък с най-бързите стрийминг сървъри, които потребителите могат лесно да избират. Качеството на връзките е най-новото налично, като повечето са 1080p.
Stranger Things
Add to List / Watched

Запазвайте любимите си заглавия за лесен достъп.

Създайте своя перфектен списък с любими филми и сериали - всички под ръка. Запазвайте най-добрите заглавия във вашата лична колекция и ги гледайте когато пожелаете!

* Изисква регистрация!

Гледайте навсякъде.

Вашата доза кино забавления винаги е на ръка разстояние! Нашият сайт е оптимизирана за всяко устройство, което използвате - таблет, смартфон, компютър или смарт телевизор. Насладете се на безпроблемното гледане на любимите си филми и сериали, където и да сте!.Всичко от което имате нужда е актуален уеб браузър!

Често задавани въпроси

Безплатно ли е?

Да! Ние не изискваме платени абонаменти! Всичката информация на сайта е достъпна безплатно и без необходимост от регистрация! За да се възползвате от допълнителните функции, като добавяне на филми и сериали в списъка за гледане или маркиране като изгледани, се изисква само регистрация!

Трябва ли да се регистрирам за да гледам?

Спрете да губите време с регистрации и влизания - гледайте онлайн филми и сериали веднага, само с един клик. Просто забавление, без ограничения!.

Как да гледам?

За да гледате безпроблемно, изисква се актуален уеб браузър.

Филмът може да започне, но да прекъсва или да се засича?

*Натиснете бутона "Пауза" и изчакайте около 30 секунди (без да затваряте прозореца на браузъра), след което натиснете отново "Play", за да продължи филма. Ако прекъсва отново, опитайте да го пуснете през някой от резервните плейъри или го презаредете чрез друг уеб браузър.

Ако някой от плейърите не работи или има друг проблем с филма, моля, съобщете за проблема като кликнете на "Проблем".

За да гледате със субтитри, изберете "Български (Bulgarian)" от бутона на плейъра "CC"!

*Субтитрите се извличат автоматично от OpenSubtitles.org.
*Не всички заглавия разполагат с български субтитри.

Също така, повечето плейъри предлагат опция за зареждане на външни субтитри! (Кодировката на субтитрите трябва да е UTF-8)

Могат ли да се свалят филмите ?

Big Boss Cinema представя сайт за информация за филми и сериали от TMDB, IMDb и други източници! Нашата платформа не хоства и не предлага физически видео или аудио файлове, защитени с авторски права! Предоставяме ви API връзки към трети страни, които нямат връзка с нас!

Можете да сваляте заглавия чрез нашата API търсачка, която ще намери заглавията с най-доброто качество от най-добрите торент и субтитри сайтове за вас!

Свалянето на торент файлове изисква торент клиент!
Свалянето на торенти може да е престъпление във вашата държава. Моля, проверете правната ситуация във вашия регион.

Какво представлява Big Boss Cinema?

Big Boss Cinema е уебсайт каталог тип филмова база данни, който не просто предоставя информация за филми и сериали, а представя цялостен свят на кинематографското изкуство.

Ние се стремим да осигурим висококачествено изживяване на гледане, като ви даваме достъп до най-актуалната и разнообразна информация за вашите любими заглавия.

Нашата мисия е да създадем едно място, където любителите на филмите и сериалите могат да намерят всичко, което търсят - от основна информация за актьорите и сюжетите, до ревюта и трейлъри.

Не предлагаме директно стриймване на филми и сериали, защото уважаваме авторските права. Вместо това, нашият уебсайт действа като връзка между вас и други платформи, където може да намерите желаното съдържание.

Чрез нашите API връзки с водещите сайтове като IMDB, TMDB и YouTube, вие получавате бърз и лесен достъп до най-актуалната информация и ресурси за гледане на вашите филми и сериали.

Вярваме, че всеки заслужава да се наслаждава на качествени филми и сериали, затова се стремим да направим вашето кинематографско изживяване още по-приятно и удобно.

Добре дошли в Big Boss Cinema - вашето връзка с вълшебния свят на кино изкуството!
Готови ли сте да гледате? Изберете език!
Big Boss Cnema